За нас

Сватбена декорация

За нас – Ателие Фльонгата

Сватбени покани и украса за тържества

Създадохме ателие „Фльонгата“ в отговор на вътрешната ни потребност да творим красота и да реализираме идеите си. Мисията ни е да докосваме клиентите с изящни изделия за най-специалните моменти в живота им.

Нашите сватбени покани и украса за събития са изцяло авторски и ръчно изработени.

Ателие „Фльонгата“ има собствен почерк и излиза от стандартите и рамките, наложени от конвейерната продукция, внос отвън. 
 
Изработваме нестандартни изделия от предимно натурални, еко материали. Дизайните ни са в унисон със собствените ни разбирания за стил, семпла визия и хармония.
 
За нас е удоволствие и превилегия да изработим прецизно и осъществим всички Ваши идеи съгласно цветовете и темата на събитието. 
 
Разгледайте нашите предложения за луксозни сватбени поканипокани за кръщенерождени дни, юбилеи, празненства, коктейли, балове, изложби и др.
 
Можете да поръчате и красиво табло с гостите и разпределението на масите в същия стил и сходен дизайн като на поканите или другите елементи за украса.
 
За лесна и бърза организация на сватбата, ергенското и моминското парти – поръчайте изработка на сватбен сайт, където всички гости могат да се информират за програмата, адресите и всичко останало.

В стремежа си да задоволим всяка Ваша нужда от елементи за украса, ние не спираме да творим нови модели, като често обновяваме каталога си.
 

За нас е чест да сме част от най-вълшебните Ви мигове! Ако желаете да организираме и украсим Вашия празник, направете запитване.

Сподели: