Дизайн и печат на изделия от картон

Условия за поръчка, доставка и плащане

I. Поръчка, плащане, срокове

1. Ателие „Фльонгата“ изработва персонализирани изделия (по размер, цвят и/или надписи) срещу предварително заплатено капаро в размер на половината или цялата стойност по банков път или с паричен превод по „Еконт“.

2. Срокът за изработка зависи от количеството, сложността на желаните артикули, както и от натовареността на ателието в момента. При потвърждаване на поръчка, ще бъде оптимално конкретизиран. Сроковете, които предлагаме, са винаги за изработка.

3. Срокът за доставка е 1 ден за населени места с офиси на „Еконт“ и 2-3 дни за населени места без офиси на куриера, според графика на обслужване.

4. Повечето ни изделия имат минимално количество за поръчка, което е посочено в описанието на всеки продукт.

5. При грешки в отпечатването на текстове по вина на клиента, разходите за новите изделия и/или доставка се дължат от него. При грешки по вина на ателие „Фльонгата“ разходите за ново отпечатване и доставката са за сметка на ателието.

6. Текстовете и имената на гостите се предоставят от клиента. Клиентът е изцяло отговорен за граматиката на текста. Ателието отпечатва съдържанието точно както е получено.

7. При отпечатване на текст, клиентите са длъжни да предоставят попълнени и набрани в удобен формат текстове. Ателие „Фльонгата“ не извършва услуга „набор на текст“ от снимани или сканирани ръкописни или отпечатани листи.

8. Дизайнът на всички поръчки се потвърждава писмено.

9. Изображенията в онлайн магазина са снимани под различна светлина, като сме се постарали тя да е естествена, ярка и максимално действителна. Възможно е различните монитори да показват малка разлика от действителните цветове.

10. При доставка извън България, всички такси по парични преводи, износа и доставката са за сметка на клиента.

11. Ателие „Фльонгата“ НЕ носи отговорност за спазването на сроковете на поръчки в случаите, когато не можем да установим контакт с клиента, за да уточним дизайна и доставката.

12. Пратките не съдържат касов бон. Съгласно сключено споразумение с „Еконт Експрес“ и на база Наредба N. Н-18 от 2006 г., чл.3, за „Регистриране и отчитане на направените продажби“, плащането се извършва чрез пощенски паричен превод от лицензиран пощенски оператор, какъвто е „Еконт“.

13. Ателие „Фльонгата“ си запазва правото на промяна в цените, без предупреждение. Това не се отнася за вече започнати поръчки. Те ще се изпълняват на договорената цена. Всички цени са в български лева и с включен ДДС.

II. Доставка на стоки в наличност

1. Стоките, които са в наличност и не се изработват по поръчка, се изпращат до 1-2 работни дни.

2. Всички изделия се изпращат с опция „преглед и тест“. Възползвайте се от това, преди да приемете пратката.

Чупливите пратки са винаги застраховани. Ако при прегледа на пратката пред куриера установите, че има повредени артикули, е необходимо да се състави протокол от куриера за предяваване на имуществени щети и финансови претенции.

Ако не се възползвате от прегледа, теста и застраховката на пратката, в случай на повредена стока, ателие „Фльонгата“ не носи отговорност по връщане на стоката, заплащане на куриерска услуга, подмяна на стоката, възстановяване на паричната сума и др.

III. Връщане, замяна и отказ от поръчка

1. Ако вече сте предплатили поръчката и тя е в процес на изработка, но я откажете, капарото няма да Ви бъде възстановено.

2. Стоките се изпращат с опция „преглед и тест“. Ако откажете на куриера да получите пратката, дължите цената на куриерската услуга за връщането.

3. При използването на естествени материали като канела, морски фигурки, рафия и др. е възможно да има известна разлика във формата, размера и цвета им и поради това изработените крайни продукти не са абсолютно идентични помежду си.

IV. Защита на лични данни

Ателие „Фльонгата“ спазва Закона за защита на личните данни, като не предоставя Вашата информация на трети лица. Личните данни на нашите клиенти се използват единствено за да бъдат изпълнени и доставени поръчките им.

V. Авторски права

Всички продукти са обект на авторско право и съгласно Закона за авторското право е забранено тяхното копиране, публикуване и разпространяване, без изричното съгласие на ателие „Фльонгата“.

Ателие „Фльонгата“ си запазва правото да публикува снимки на извършени поръчки с рекламна цел.

VI. При поръчка клиентът се съгласява с условията за покупка.

При подаване на поръчка през уебсайта, на имейл, телефон, социални мрежи или който и да е от нашите канали за продажба и комуникация, клиентът е длъжен да се запознае с настоящите условия.