Дизайн и печат на изделия от картон

Условия за поръчка, доставка и плащане

I. Поръчка, плащане, срокове

1. Ателие „Фльонгата“ изработва персонализираните поръчки срещу предварително заплатено капаро в размер на половината или цялата стойност по банков път или с паричен превод по „Еконт“.

Ако е останала сума за доплащане, това може да стане в брой на куриера чрез наложен платеж, предварително по банков път или с паричен превод по „Еконт“.

2. Срокът за изработка зависи от количеството, сложността на желаните артикули, както и от натовареността на ателието в момента. При потвърждаване на поръчка, ще бъде конкретизиран.
Сроковете, които предлагаме, са винаги за изработка.

3. Срокът за доставка е 1 ден за населени места с офиси на „Еконт“ и 2-3 дни за населени места без офиси на куриера, според графика на обслужване.
Всички поръчки се получават в предпочитан офис на „Еконт“ или  с посещение от куриера на посочен от Вас адрес.

4. Ако някой от материалите е изчерпан, ще Ви предложим друг, сходен на него.

5. Повечето ни изделия имат минимално количество за поръчка. В страницата на всеки продукт, под описанието му, това е упоменато.

6. Разходите за открити грешки в отпечатването на текстове по вина на клиента, се покриват от него. При грешки по вина на Ателие „Фльонгата“ разходите за ново отпечатване и доставката са за наша сметка.

7. Текстовете и имената на гостите се предоставят от клиента. Клиентът е изцяло отговорен за граматиката на текста, затова добре проверявайте файловете си преди да ни ги изпратите. Ние ги отпечатваме във вида, в който сме ги получили.

Можем да Ви предложим избор от различни шрифтове за надписване, както и варианти за художествено оформление на текста с орнаменти и други детайли.

Клиентите са длъжни да предоставят попълнени и набрани в удобен формат текстове. Ателие „Фльонгата“ не извършва услуга „набор на текст“ от снимани или сканирани ръкописни или отпечатани листи.

8. Дизайнът на всички поръчки се потвърждава писмено.

9. Снимките в онлайн магазина са снимани под различна светлина, като сме се постарали тя да е естествена, ярка и максимално действителна. Възможно е различните монитори да показват малка разлика от действителните цветове.

10. При поръчка за чужбина, всички такси по паричния превод, износа и доставката са за сметка на клиента.

11. Ателие „Фльонгата“ НЕ носи отговорност за спазването на сроковете на поръчки в случаите, когато не можем да установим контакт с клиента, за да уточним дизайна и доставката.

12. Пратките не съдържат касов бон. Съгласно сключено споразумение с „Еконт Експрес“ и на база Наредба N. Н-18 от 2006 г., чл.3, за „Регистриране и отчитане на направените продажби“, плащането се извършва чрез пощенски паричен превод от лицензиран пощенски оператор, какъвто е „Еконт“.

13. Ателие „Фльонгата“ си запазва правото на промяна в цените, без предупреждение. Това не се отнася за вече започнати поръчки. Те ще се изпълняват на договорената цена. Всички цени са в български лева и с включен ДДС.

II. Доставка на стоки в наличност

1. Стоките, които са в наличност и не се изработват по поръчка, се изпращат до 1-2 работни дни.

2. Всички изделия се изпращат с опция „преглед и тест“. Възползвайте се от това, преди да приемете пратката.

Чупливите пратки са винаги застраховани. Ако при прегледа на пратката пред куриера установите, че има повредени артикули, е необходимо да се състави протокол от куриера за предяваване на имуществени щети и финансови претенции.

Ако не се възползвате от прегледа, теста и застраховката на пратката, в случай на повредена стока, ателие „Фльонгата“ не носи отговорност по връщане на стоката, заплащане на куриерска услуга, подмяна на стоката, възстановяване на паричната сума и др.

III. Връщане, замяна и отказ от поръчка

1. Ако вече сте предплатили поръчката и тя е в процес на изработка, но я откажете, капарото няма да Ви бъде възстановено.

2. Стоките се изпращат с опция „преглед и тест“. Ако откажете на куриера да получите пратката, цената на куриерската услуга за връщането е за Ваша сметка.

3. При използването на естествени материали като канела, морски фигурки, рафия и др. е възможно да има известна разлика във формата, размера и цвета им и поради това изработените крайни продукти не са абсолютно идентични.

IV. Защита на лични данни

Ателие „Фльонгата“ спазва Закона за защита на личните данни, като не предоставя Вашата информация на трети лица. Личните данни на нашите клиенти се използват единствено за да бъдат изпълнени и доставени поръчките им.

V. Авторски права

Всички продукти са обект на авторско право и съгласно Закона за авторското право е забранено тяхното копиране, публикуване и разпространяване, без изричното съгласие на ателие „Фльонгата“.
Ателие „Фльонгата“ си запазва правото да публикува снимки на извършени поръчки с рекламна цел.

VI. При поръчка клиентът се съгласява с условията за покупка.

При подаване на поръчка през уебсайта, на имейл, телефон, социални мрежи или който и да е от нашите канали за продажба и комуникация, клиентът е длъжен да се запознае с настоящите условия.