Дизайн и печат на изделия от картон

Условия за поръчка, доставка и плащане

I. Поръчка, плащане, срокове

1. Ателие „Фльонгата“ изработва поръчки единствено срещу предварително заплатено капаро в размер на половината или цялата стойност по банков път или паричен превод по Еконт.

Ако е останала сума за доплащане, това може да стане в брой на куриера чрез наложен платеж, предварително по банков път или с паричен превод по Еконт.

2. Срокът за изработка зависи от количеството и сложността на желаните артикули, както и от натовареността на ателието в момента. При потвърждаване на поръчка, ще бъде конкретизиран.
Сроковете, които предлагаме, са винаги за изработка. Срокът за доставка е +1 ден за населени места с офиси на „Еконт“ и +2-3 дни за населени места без офиси на куриера, според графика на обслужване.
Всички поръчки се получават в предпочитан офис на „Еконт“ или  с посещение от куриера на посочен от Вас адрес.

3. Ако някой от материалите е изчерпан, ние ще Ви предложим друг, сходен на него.

4. Всички наши продукти имат минимално количество за поръчка. В страницата на всеки продукт, под описанието му, това е упоменато.

5. Разходите за открити грешки в отпечатването на текстове по вина на клиента, се покриват от него. При грешки по вина на Ателие „Фльонгата“ разходите за ново отпечатване и доставката са за наша сметка.

6. Текстовете на поканите и имената на гостите се предоставят от клиента. Клиентът е изцяло отговорен за граматиката на текста, затова добре проверявайте файловете си преди да ни ги изпратите. Ние ги отпечатваме във вида, в който сме ги получили.

Можем да Ви предложим избор от различни шрифтове за надписване, както и варианти за художествено оформление на текста с орнаменти и други детайли.

ВАЖНО! След като предоставите текста, ще Ви предоставим 3 безплатни дизайна с предпечат. Всеки следващ дизайн и обработка се заплащат допълнително 5 лв. към общата сума.

Обработваме безплатно до 3 различни текста с избрания дизайн. Следващите текстове се заплащат допълнително 5 лв. към общата сума.

Същото важи и ако желаете печат на различни езици на текстовете.

Поименно обръщение (име на получателя) в текстовете на поканите или върху таговете (в зависимост от модела) отпечатваме срещу +0.05 лв./бр. към цената за печат.

Нашите текстове за покани са примерни и не е задължително да се ползват. Клиентите са длъжни да предоставят абсолютно попълнени и набрани в удобен формат текстове. Ателие „Фльонгата“ не извършва услуга „набор на текст“ от снимани или сканирани ръкописни или отпечатани листи.

7. Дизайнът на всички поръчки се потвърждава писмено.

8. Преди да поръчате цялото количество покани, табелки за имена и др. артикули, можем да Ви изпратим мостра. Цената на мострата е 10 лв., независимо от модела, като при поръчка на цялото количество, разликата до цената на 1 бр. от продукта се приспада от общата сума на поръчката.

Мостри на металните сватбени арки и разпределителните табла не изработваме. Могат да бъдат избрани за поръчка единствено по снимка. При поръчка на мостра Вашият текст се изпраща с Ваш или наш произволен дизайн, като при поръчка на цялото количество покани, по Ваше желание, можем ще предложим още два безплатни дизайна.

Различните снимки в сайта са снимани под различна светлина, като сме се постарали тя да е естествена, ярка и максимално действителна. Възможно е различните монитори да показват малка разлика от действителните цветове.

9. При поръчка за чужбина, всички такси по паричния превод, износа и доставката са за сметка на клиента.

10. Ателие „Фльонгата“ НЕ носи отговорност за спазването на сроковете на поръчки в случаите, когато не можем да установим контакт с клиента, за да уточним дизайна и доставката.

11. Пратките не съдържат касов бон. Съгласно сключено споразумение с „Еконт Експрес“ и на база Наредба N. Н-18 от 2006 г., чл.3, за „Регистриране и отчитане на направените продажби“, фирмата ни е освободена от издаване на фискални касови бонове, когато плащането се извършва чрез пощенски паричен превод от лицензиран пощенски оператор, какъвто е „Еконт“.

12. Ателие „Фльонгата“ си запазва правото на промяна в цените, без предупреждение. Това не се отнася за вече започнати поръчки. Те ще се изпълняват на договорената цена. Всички цени са в български лева и с включен ДДС.

II. Доставка на стоки в наличност

1. Стоките, които са в наличност и не се изработват по поръчка, се изпращат до 1-2 работни дни.

2. Всички наши стоки се изпращат с опция „преглед и тест“, освен мострите, които се изпращам единствен с „преглед“. Молим Ви да се възползвате от това, преди да приемете пратката.

Чупливите ни пратки са винаги застраховани. Ако при прегледа на пратката пред куриера установите, че има повредени артикули, е необходимо да се състави протокол от куриера за предяваване на имуществени щети и финансови претенции.

Ако не се възползвате от прегледа, теста и застраховката на пратката, в случай на повредена стока, ателие „Фльонгата“ не носи отговорност по връщане на стоката, заплащане на куриерска услуга, подмяна на стоката, възстановяване на паричната сума и др.

III. Връщане, замяна и отказ от поръчка

1. Ако вече сте предплатили поръчката и тя е в процес на изработка, но я откажете, капарото няма да Ви бъде възстановено.

2. Стоките се изпращат с опция „преглед и тест“, освен мострите, които се изпращат само с „преглед“. Ако откажете на куриера да получите пратката, цената на куриерската услуга за връщането е за Ваша сметка.

3. При използването на естествени материали като канела, морски фигурки, рафия, пясък и др. е възможно да има известна разлика във формата, размера и цвета им и поради това изработените крайни продукти не могат да бъдат абсолютно идентични.

IV. Защита на лични данни

Ателие „Фльонгата“ спазва Закона за защита на личните данни, като не предоставя Вашата информация на трети лица. Личните данни на нашите клиенти се използват единствено за да бъдат изпълнени и доставени поръчките им.

V. Авторски права

Всички продукти са обект на авторско право и съгласно Закона за авторското право е забранено тяхното копиране, публикуване и разпространяване без изричното съгласие на ателие „Фльонгата“.
Ателие „Фльонгата“ си запазва правото да публикува снимки на извършени поръчки с рекламна цел.

VI. При поръчка клиентът се съгласява с условията за покупка.

При подаване на поръчка през уебсайта, на имейл, телефон, социални мрежи или който и да е от нашите канали за продажба и комуникация, клиентът е длъжен да се запознае с настоящите условия.