Дизайн и печат на изделия от картон

Често задавани въпроси

1. Необходимо ли е да се регистрирам, за да направя поръчка?

Ако нямате регистрация, при подаване на поръчка сайтът автоматично ще Ви регистрира с посочения имейл. Необходимо е да потвърдите регистрацията си чрез получения в пощата Ви имейл, като последвате линка, който се съдържа в него.

2. Мога ли да откажа поръчка?

Можете да откажете поръчка, която все още не сте предплатили. Ако откажете поръчка, която вече сте предплатили и изработката е започнала, то капарото няма да Ви бъде възстановено. Ние изработваме поръчките индивидуално за всеки клиент, всички продукти се персонализират и предплащането служи като гаранция за нас.

Всички наши стоки се изпращат с опция преглед и тест. Молим Ви да се възползвате от това, преди да доплатите с наложения платеж. Ако нещо не Ви удовлетворява, можете да върнете стоката за наша сметка. Ние ще подменим изделията с нови.
При отказ от доставяне на поръчка, която вече е била изпратена, цената за куриерската услуга по връщането на стоката се поема от клиента.

3. Мога ли да направя поръчка извън България?

Доставяме в чужбина с Български поща. Доставката отнема от 1 до 4 седмици, в зависимост от зоната, в която се намира държавата. Срокът за доставка е отделен от срока за изработка.

Заплащането е 100% от сумата, предварително по банков път, Western Union, Money Gram и др., като всички такси за превода са за сметка на клиента.

Доставките до Гърция и Румъния се извършват с „Еконт“.

4. Какъв е срокът за изработка?

Срокът зависи от количеството, вида на поръчаните артикули и колко сме натоварени в момента.
През сватбения сезон срокът за изработка е по-дълъг, предвид множеството поръчки. Молим да предвидите достатъчно време за организацията на Вашето събитие, а ние ще Ви дадем по-конкретен срок, след като сте потвърдили поръчката и сме уточнили дизайна.

Ателие „Фльонгата“ НЕ носи отговорност за спазването на сроковете на поръчки в случаите, когато не можем да установим контакт с клиента, за да уточним дизайна и доставката.

5. Доставка, цена и срок за доставка в България

Работим с куриерскa фирмa „Еконт Експрес“ – за доставка до всички населени места в България. Всички поръчки пратките се получават в предпочитан офис на „Еконт“ или на посочен от Вас адрес.
Цената за доставката се поема от клиента. 

Срокът за доставка зависи от населеното място, където трябва да се достави. За селища с офиси на „Еконт“ е 1 работен ден. За населени места без офиси на „Еконт“ – според графика им на обслужване.

Конкретна цена за дадена доставка можем да предложим ориентировъчно при запитване и конкретно – след като поръчката е пакетирана и изтеглена.

6. Как се заплаща?

За да започнем работа по Вашата поръчка, е необходимо да я потвърдите, да сме уточнили дизайна, количествата и да заплатите капаро в размер на половината или цялата стойност, предварително по банков път или с паричен превод по Еконт. Ако остава сума за доплащане, това се осъществява с наложен платеж – на куриера.