Идеи за зимна сватба

Идеи за зимна сватба

Коледните празници наближават, а около тях хората се разделят на две крайности:

Онези, които търпеливо изчакват да мине времето на досадните и комерсиални украси и изтъркани коледни песни… и онези, които си мислят за топло мляко с канела, камина и семеен уют.

От кои сме ние ли?

Ние сме от онези, които участват във всеки празник! Защото работата ни е да създаваме настроение, като допълваме красивите моменти с подходяща украса, с неща, които остават за спомен, които присъстват на семейните снимки и се гледат от поколения наред.

В нашата сфера на красиви занимания (нарочно няма да го наречем „бизнес“, защото е хоби, което носи предимно удоволствие и разнообразие), това време на годината е малко по-спокойно, защото бумът на сватбите по нашите ширини е от ранна пролет до есента.

И все пак има ентусиасти, които са решили да встъпят в брак през зимата. За тях и за други любопитни люде решихме да покажем, че и този сезон има своя чар.

Идеи за зимна сватба
Идеи за зимна сватба

Една сватба започва не с поканите, а с предложението!

Но да оставим тази част на господата. Дами, когато ви предложат десерт или чаша шампанско, не отказвайте. И бъдете внимателни.

Щом сте стигнали вече до нас, прескачаме предложението и започваме със зимните сватбени покани.

Вижте няколко изделия, които са подходящи за целта:

И още интересни предложения:

Белият цвят е цветът и на сватбите, и на зимата. Използвайки тази пресечна точка, украсата за ритуала и декорацията на масите в ресторанта създават изживяване на приказка.

Идеи за зимна сватба

Идеи за зимна сватба

Идеи за зимна сватба
Идеи за зимна сватба

По-дръзките младоженци, които обичат да разчупват бялата традиция, добавят и акцентиращ цвят в сватбената си тема.

Вижте още:

​Ако сте сръчни в ръцете, можете да направите сами ефектни табелки за имената с помощта на шишарки. Ако ви харесват, но не сте сръчни, сме на разположение.

табелка за име с шишарка 2
Табелка за име с шишарка

За да обобщим предимствата на зимната сватба, помислете си какви страхотни фотосесии се получават в снега – светлината е в изобилие, всичко е чисто и светло…

зимна сватба

Зимна сватбаДа не забравяме и медения месец, дали на топло крайбрежие с мохито или пред камината, с чаша вино в ръка, oставяме избора на вас.

Зимен меден месец
Зимен меден месец

Четете още от сватбения блог: